Interieurontwerp

Interieurontwerp

 

Een huis inrichten is niet vanzelfsprekend. Hoe maak je optimaal gebruik van licht en ruimte? Welke kleuren combineer je? Hoe creëer je sfeer, eenheid en een eigen identiteit? Wat zijn de laatste woontrends en hoe maak je van je huis je “thuis”? Wanneer u zich goed voelt in uw huis, geeft dit rust en energie en dat is onontbeerlijk in deze drukke tijden!

Ik help u graag bij het ontwikkelen van een totaalinrichting of de inrichting van een specifieke ruimte. Mijn ontwerpen zijn herkenbaar doordat zij een gevoel van eenheid en rust creëren, waarbij de persoonlijkheid van de bewoners tastbaar blijft. Daarbij kijk ik naar uw woonwensen, de optimale indeling van de ruimte, lichtinval en verlichting en de praktische toepasbaarheid.

U bepaalt zelf hoeveel advies of begeleiding u wenst bij een inrichtingstraject. Neem gerust contact met mij op voor aanvullende informatie of een offerte. Ieder traject start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Het totale dienstenpakket van 100% Kleur bestaat uit onderstaande onderdelen;

  • Eerste intakegesprek; Samen met u inventariseer ik uw woonwensen, bekijken we de (on)mogelijkheden van de ruimte en verlichting.
  • Schets indeling; Indien u op basis van het eerste gesprek aangeeft dat u behoefte heeft aan een indelingsvoorstel, stel ik voor u een eerste getekende schets op. Deze schets kunt u gebruiken als basis voor de nieuwe inrichting. U kunt er vanzelfsprekend ook kiezen voor een meer gedetailleerde uitwerking van het interieurplan. In dat geval ontvangt u op basis van de eerste schets en uw aanvullende wensen een gedetailleerde perspectieftekening met een compleet overzicht van voorgestelde materialen, meubels, accessoires en verlichting.
  • Begeleiding uitvoering projectwerkzaamheden; Indien u wenst, neem ik de begeleiding van het hele project van u over. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met de contacten met onderaannemers of leveranciers en heeft u één aanspreekpunt.
  • Verkoopstyling.

Over mij:

Al jong kwam ik in aanraking met interieur inrichting en onderhoud van panden. Mijn ouders hadden een eigen schildersbedrijf en een aantal Deco Home en Decorette winkels. Vanzelfsprekend heb ik jaren meegewerkt in de winkels en ging ik soms ook mee met mijn vader ” op klus” . Niets leuker dan samen met klanten een perfecte combinatie tussen verf, wandbekleding, stoffering en accessoires te bedenken! Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool in Den Haag en een aantal jaren als consultant en teamleider gewerkt te hebben, heb ik besloten het roer om te gooien en een opleiding Binnenhuisarchitectuur te volgen. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald bij de International Academy for Interior Design in Bussum.  De combinatie van uitvoerend schilderwerk én interieurontwerp is voor mij de ideale mogelijkheid om mijn creativiteit en mijn aanpakkersmentaliteit te combineren in dat wat ik het leukste vind; voor u de mooiste en fijnste woonomgeving en een echt THUIS creëren!