Schilderwerk / Wandafwerking

Schilderwerk / Wandafwerking

100% Kleur staat voor:

Professionaliteit en veiligheid

Ik werk alleen met professionele producten van o.a. Sikkens en Sigma. Deze verf- en reparatieproducten hebben een lange levensduur, zijn slijtvast en kleurvast. Voor uw –en mijn eigen- gezondheid werk ik daar waar mogelijk met milieuvriendelijke oplosmiddelenvrije verfsystemen.

Advies kleur- en materiaalgebruik

Door goed te luisteren naar uw woonwensen en te kijken naar de mogelijkheden die ruimte biedt ontstaat een passend interieur- en kleuradvies. Dit kan voor een specifieke ruimte in een woning of voor de gehele woning. U kiest zelf of en hoeveel hulp u bij dit traject wenst. Kleuradvies en materiaaladvies zijn gratis bij een schilder of- behangopdracht. Wilt u een volledig interieurontwerp of uitbesteding van het totale vernieuwingstraject, dan vindt u onder het kopje “ interieurontwerp” de mogelijkheden.

Opgeruimd staat netjes!

Ik ben me ervan bewust dat ik met mijn werkzaamheden uw dagelijkse routine in huis best een beetje kom verstoren. Daar houd ik zoveel mogelijk rekening mee door binnen en buiten zo efficiënt, veilig en schoon mogelijk te werken. Bij de oplevering van het werk zorg ik ervoor dat de ruimte schoon van verbouwingsrestanten is, zodat u zorgeloos thuiskomt in een woning volop kleur en sfeer!

Duidelijke communicatie

Ik kom graag bij u langs voor een gratis offertegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik uw wensen, onderzoek ik de ondergronden en meet ik de ruimten op. U ontvangt binnen enkele dagen na het offertegesprek een gedetailleerde en heldere offerte.

Aantrekkelijke prijs

Vanuit mijn passie voor het schilders- en decoratievak ben ik me gaan verdiepen in binnenhuisarchitectuur en styling. Mijn hoofdactiviteit blijft echter huisschilder en wandafwerker. De prijzen die ik aan u doorbereken zijn dan ook de tarieven die u van een reguliere huisschilder mag verwachten. U profiteert gratis van mijn ervaring, adviezen en tips op het gebied van kleur en styling. Alleen uitgebreide interieurontwerp trajecten worden in rekening gebracht (zie pagina interieurontwerp).